Naar de website De Noordwijkse Balletschool biedt lessen aan in verschillende dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz ballet en moderne dans. Van beginners tot gevorderden en van jong (vanaf 3 jaar) tot oud. Dansplezier staat hierbij voorop! De balletschool laat met één van haar klassieke groepen een mooie dans zien op het nummer Cake Walk Fantasy.

Docent Fé Zwanenburg heeft de choreografie op zich genomen en de dans met de danseressen ingestudeerd. De danseressen zullen de avond swingend afsluiten op het finale nummer A Brand New Day. Veel kijkplezier! Kijk voor meer info op:
www.noordwijkseballetschool.nl

Naar de website De Noordwijkse Operettevereniging Mozaïek is opgericht in 1967 en bestaat dus al ruim 50 jaar. Elk jaar worden door hen in november drie voorstellingen van een complete operette gegeven, compleet met prachtige decors, kostuums, pruiken en een compleet orkest. Een paar jaar geleden heeft de vereniging een uitstapje gemaakt naar een musical, nl. De Jantjes, wat een groot succes was. Vanwege het grote aanbod van musicalverenigingen is er desondanks besloten toch bij de operette te blijven.

Behalve de jaarlijkse operette, waar vooral vanaf het voorjaar aan wordt gewerkt, treden zij op in verzorgingshuizen met liedjes uit operettes, maar ook uit musicals of leuke liedjes uit de oude doos. Deze optredens zijn een gezellige en dankbare aanvulling in de aanloop naar de grote operetteuitvoering.

Voor het instuderen van de muziek staat het koor onder leiding van repetitor Monique van Gils, die ook dirigeert bij de concerten. De pianobegeleiding is van Tae Young-Kim. Tijdens de operettevoorstellingen worden het koor en het orkest gedirigeerd door Joep van der Oord en de regie is in handen van Jaap Dijkhuis.

Mozaïek repeteert op woensdag in theater De Muze in Noordwijk van 20.00 tot ca. 22.30 uur. Wie het leuk lijkt om mee te doen, is van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven. Voor meer informatie over de vereniging zie de website www.mozaiek-operette.nl.